Rihanna aproape in fundul gol la o iesire nocturna in oras

11

A declarat in nenumarate randuri ca nuditatea nu o sperie, iar una dintre cele mai recente aparitii sta drept dovada a faptului ca nu a mintit.

Focoasa Rihanna si-a luat din nou fanii prin surprindere cu o tinuta incendiara. In varsta de 26 de ani, vedeta originara din Barbados a renuntat inca o data la hainele conventionale pentru a-si incanta admiratorii, iar acum imaginile circula pe tot internetul.

La una dintre cele mai recente aparitii, Rihanna a purtat o rochie lunga, aurie, cu un decupaj urias in partea din spate, care i-a lasat descoperit jumatate de posterior si coada spinarii. Surprinzator, daca o priveai din fata, tinuta parea extra decenta.

In fotografiile facute de paparazzi in fata unui club select, artista a demonstrat inca o data ca „rusinea” nu face parte din vocabularul ei si ca frumusetea siluetei feminine va invinge intotdeauna tendintele in moda.

De altfel, vedeta a declarat in nenumarate ocazii ca a crescut intr-o cultura in care nuditatea este incurajata si ca nu o deranjeaza sa fie cat mai dezgolita, fie ca e vorba de spatii publice, fie private.