Rihanna a pozat topless pentru Vogue. Iata ce a iesit!

8

A declarat in nenumarate randuri ca nuditatea nu o sperie, iar unul dintre cele mai recente pictoriale sta drept dovada a faptului ca nu a mintit, conform perfecte.ro

Focoasa Rihanna isi ia din nou fanii prin surprindere cu un pictorial hot, marca Vogue Brazilia. In varsta de 26 de ani, vedeta originara din Barbados a renuntat inca o data la haine pentru a-si incanta admiratorii, iar acum imaginile circula pe tot internetul.

In cel mai recent numar al revistei Vogue, Rihanna a renuntat la tinutele sofisticate si la articolele vetsimentare de efect, in favoarea frumusetii propriului corp.

In fotografiile facute pe plajele Braziliei, artista a demonstrat inca o data ca „rusinea” nu face parte din vocabularul ei si ca frumusetea siluetei feminine va invinge intotdeauna tendintele in moda. De altfel, vedeta a declarat in nenumarate ocazii ca a crescut intr-o cultura in care nuditatea este incurajata.

Pentru pictorialul in care s-a dezbracat de inhibitii, Rihanna a calatorit special pana in Brazilia la inceputul acestui an, insotita fiind de asistentul ei personal, chef, antrenor de fitness si doua garzi de corp.

La momentul lansarii numarului insa, vedeta de 26 de ani a fost in L.A, unde locuieste cand nu este plecata in turneu.

FOTO: Vogue