Renee Zellweger la 14 ani dupa celebrul rol din Bridget Jones. Iata cum s-a transformat!

11

Transformarea lui Renee Zellweger pentru rolul din Bridget Jones a fost intampinata foarte multe controverse. Iata cum a ajuns sa arate actrita la 14 ani de la terminarea filmarilor si in ce masura au afectat-o curele de slabire drastic epe care le-a tinut de-a lungul timpului.

Pentru prima parte a seriei Bridget Jones, din 2001, vedeta s-a ingrasat 13 kilograme, iar pentru cea de-a doua, din 2004, a luat in greutate zece kilograme pe care le-a dat jos in numai 4 saptamani, starnind speculatiile presei asupra unor diete foarte stricte pe care le-ar fi urmat in acest sens.

La 14 ani de la terminarea filmelor, Renne pare sa arate bine insa si sa fi depasit perioada dificila prin care a trecut atunci.

Criticata chiar la un moment ca din cauza cresterilor si scaderilor bruste in greutate prin care a trecut intre 2001 si 2004 si-ar fi injectat botox in fata si ar fi incercat sa-si asunda look-ul imbatranit, Renne a luat atitudine si si-a schimbat stilul de viata.

Ea a aparut recent la un eveniment monden in care nu a mai etalat o silueta exagerat de subtire si nici un ten „umflat” cu substante medicale.

Imbracata intr-o little black dress, actrita care are acum 44 de ani a primit o multime de critici pozitive si s-a aratat multumite de reusitele pe care le-a obtinut in ceea ce priveste propriul aspect. Tu ce parere ai despre look-ul sau actual?