Reghe tratat ca un rege in Emirate. Uite ce i-au pregatit arabii!

93

Reghe a dat lovitura financiara in momentul a semnat contractul cu Al Hilal! Dincolo de cele cinci milioane de euro pe care le va incasa pentru doua sezoane, el va fi tratat ca un nabab in Arabia Saudita.

Intr-un asemenea loc se va „caza” cuplulSurse din preajma antrenorului sustin ca acesta ar fi plecat ieri din Romania pentru a lua contact cu lumea araba, iar sambata, va ajunge acolo si Ana Maria. “In prima faza, cei doi se vor intalni cu patronul celui mai bogat club din tara, Printul Abdullah bin Musa’ed bin Abdulaziz Al Saud, si vor participa la cateva dineuri date special de acesta pentru ca a-i cunoaste familia. Apoi, sefii echipei le vor arata si locul in care vor locui pe perioada contractului, concret, unul dintre palatele printului, care arata senzational, avand peste zece camere, livinguri, zone de primire, bucatarii, bai de toate felurile, cu aburi si masaje, dar si gradini sau piscine exterioare si interioare”, a povestit un prieten de-al lui Reghe.

Bentley-ul AneiSi cel al lui ReghecampfIn plus, sotii Reghecampf vor conduce fiecare cate un Bentley, modele diferite, iar utlitatile casei si persoanele care ii vor servi in palat vor intra si ele in plata clubului! “Pentru ca Reghe si sotia sa fie multumiti pe deplin, printul a dispus ca ei sa aiba parte de bilete nelimitate de avion, numai la first-class, iar pentru copii au fost deja platite cursurile pe doi ani la Scoala Americana, acolo unde invata cele mai bogate odrasle din Arabia Saudita”, a conchis amicul lui Reghe.Asa arata palatele printilor din Riad