Razboiul divelor Demi Lovato si Selena Gomez, mutat pe covorul rosu

18

In viata de zi cu zi sunt foarte bune prietene, iar Demi a insistat chiar ca Selena sa mearga la o clinica de dezintoxicare atunci cand a vazut ca are cu adevarat probleme de adictie. Pe covorul rosu de la evenimentul de la gala de caritate Unite4Humanity insa, cele doua vedete au fost rivale.

Desi sunt se inteleg foarte bine si sustin ca sunt extrem de bune prietene, Demi Lovato si Selena Gomez au gusturi complet diferite: canta stiluri muzicale diferite, au viziuni distincte asupra relatiilor si imbraca haine la poluri opuse.

Acest ultim aspect s-a observat cel mai bine la gala de caritate Unite4Humanity, unde fostele vedete Disney au pasit pe acelasi covor rosu.

Demi, de pilda, a optat pentru o rochie din piele neagra, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu platforma si cercei de tip candelabru. Parul roz prins intr-un coc lejer si un machiaj de seara pronuntat au complet look-ul glam-rock al vedetei de 21 de ani.

De cealalta parte, Selena a optat pentru un aspect mai angelic si mai cuminte. Ea a imbracat un jumpsuit alb incrustat cu pietre in forma de flori. Cu parul prins intr-o coada lejer, ruj rosu aprins pe buze si cercei tot de tip candelabru, Selena a fost opusul lui Demi.

Cele doua laturi Yin si Yang au atras insa amandoua atentia celor din jur si au asigurat promovarea evenimentului. Ramane totusi sa ne spui tu aparitia cui ti-a placut mai mult. Cine emrita nota 10 pentru stil, Demi sau