Razboi in showbiz-ul romanesc intre Iulia Albu si Andreea Marin: „Doamna Marin pretuieste mult limba romana”

15

Razboi in showbiz-ul romanesc intre Iulia Albu si Andreea Marin dupa ce „zana” sustine ca Iulia incearca sa isi faca publicitate pe numele sau, fashion editorul contraataca si o face pe Andreea, indirect, agramata.

Face ce face si reuseste sa fie in centrul atentiei. Dupa un scandal mult mediatizat cu Giulia Anghelescu si Teo Trandafir, Iulia Albu a luat-o „in primire” pe Andreea Marin, pe care nu a pierdut nici o ocazie sa o desfiinteze din punct de vedere destimentar.

„Zana nu a stat nici ea prea mult timp cu mainile in san si a contraatacat: „Nici nu merita bagata in seama, nu lasa nimic in urma. Nu sunt singura persoana publica de care incearca sa se agate, pentru a ajunge acolo unde crede ea ca merita. Ma face sa rad, sa fim totusi toleranti cu ea, pentru ca nu se merita”.

Asa cum era de asteptat, mereu pusa pe cearta si galceava, Iulia a continuat scandalul, corectand-o gramatical pe Andreea Marin:

„Doamna Andreea Marin pretuieste tare limba romana. Atat de tare incat…”Nu se merita”… Zana dixit… „Andreea esti sigura, sigura ca este „se merita” si nu „merita”?” Tocmai cand se strofoca mai tare stimabila sa pozeze in doamna desavarsita, iata cum iesi porumbelul! Dupa o avalansa de insulte, a urmat apoteoticul final. Si uite asa nu mai este nevoie de nicio argumentare suplimentara…Greu cu limba romana…DEOCAMDATA, atat. Ar mai fi ceva de adaugat?”

1alaaa

Sursa: cancan.ro