Raperul Pharrell s-a casatorit cu iubita lui Helen

7

Rapperul american Pharrell Williams s-a casatorit cu iubita sa, modelul Helen Lasichanh, sambata, la Miami, in cadrul unei ceremonii la care au cantat alti doi rapperi de renume, Usher si Busta Rhymes, buni prieteni ai mirelui, informeaza accesshollywood.com.

„Usher si Busta Rhymes au sustinut un mini-concert la acea nunta”, a declarat o sursa pentru tabloidul american Us Weekly.

„A fost atat de amuzant! Concertul lor a fost uimitor. A fost cea mai amuzanta nunta la care am participat vreodata!”, a adaugat aceeasi sursa.

Petrecerea de nunta a avut loc pe un iaht al carui nume este „Never Say Never”, potrivit publicatiei britanice Daily Mail.

Pharrell Williams si Helen Lasichanh au impreuna un fiu, Rocket Man, in varsta de patru ani.

Pharrell Williams este un producator, interpret si compozitor american care a devenit cunoscut odata cu lansarea duoului The Neptunes, din care face parte si Chad Hugo. El este si solistul si tobosarul grupului N.E.R.D., pe care l-a infiintat alaturi de Chad Hugo si prietenul sau din copilarie Shay Haley. Pharrell Williams s-a remarcat si prin colaborarile sale cu alti artisti de seama, precum Snoop Dogg, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake, Daft Punk si Robin Thicke.