Ramona Lazuran si-a facut epilare definitiva

7

Ramona Lazuran, o mamica sexy, a decis ca este timpul sa-si faca epilare definitiva, deoarece prefera sa stea cu fetita ei, Maya, decat la saloanele de infrumusetare.

Ramona vrea sa scape definitiv de parul inestetic de pe corp. Bruneta a inceput un tratament, ipl, care ii indeparteaza pilozitatea. Pentru asta, bruneta scoate din buzunar, pe o sedinta, 30 de euro pentru o zona.

“Sunt incantata de tratamentul ipl! Fotoepilarea este indepartarea parului cu ajutorul luminii prin deteriorarea in mod selectiv a foliculilor de par, fara a dauna tesuturile adiacente. Melanina absoarbe lumina si o conduce catre foliculul de par unde este transformata in caldura, distrugand celulele germinale, care hranesc parul.

Eliminand aceste celule, parul moare si cade la un interval de 15 zile de la tratament. Eu sunt abia la a doua sedinta, dar inca de la prima sedinta, 30% din firele de par vor disparea”, sustine Ramona.

Durata unui tratament complet poate ajunge la 1 an si jumatate.

Pretul unei astfel de sedinte este de 30 euro pentru o zona, ceea ce inseamna ca Ramona Lazuran va scoate cateva sute de euro din buzunar.