Ralph Fiennes sufera de atacuri de panica

  4

  Actorul britanic Ralph Fiennes a dezvaluit recent ca sufera de atacuri de panica si ca se trezeste, adeseori, transpirat in mijlocul noptii, informeaza contactmusic.com.

  Actorul se trezeste, adesea, in mijlocul noptii, transpirat si cu un sentiment de moarte care il urmareste. „Am atacuri de anxietate foarte puternice. Ma trezesc dimineata cu mintea plina de neliniste in privinta unor lucruri si nici nu stiu despre ce este vorba, doar un simt general de incertitudine profunda. Este vorba de subconstient, presupun, teama de existenta. O zona ciudata de obscuritate”, a declarat acesta.

  „Simtim ca putem sa ne organizam viata si vrem sa avem o ordine pe care o putem controla, dar nu putem”, a afirmat acesta.

  Actorul in varsta de 50 de ani a recunoscut ca anxietatea sa se transpune si in ceea ce inseamna relatiile sociale, acesta afirmand ca este „stangaci” atunci cand intalneste persoane noi si nu este capabil sa se concentreze la ceea ce spun acestea.

  De asemenea, Ralph Fiennes a declarat pentru revista britanica Esquire: „Sunt acuzat ca «fug» de conversatii si ca ma uit in gol, ceea ce fac atunci cand nu sunt ma simt in largul meu. Uneori ma simt pierdut in anumite situatii si atunci ma inchid in mine”.

  Regretul cel mai mare al vedetei britanice este acela ca mama sa a decedat inainte ca el sa devina un actor cunoscut – gratie rolului din pelicula „Lista lui Schindler”. „Imediat cum a aparut «Lista lui Schindler» si urma sa primesc multa atentie, mama mea a murit de cancer. Mi-ar fi placut sa vada cateva dintre lucrurile din care am facut parte. Stiu ca fratii si surorile mele simt acelasi lucru. Discutam destul de des despre asta”, a afirmat acesta.

  Actorul britanic Ralph Fiennes are in portofoliu peste 40 de roluri, printre care se remarca cele din peliculele „Pacientul englez”, de Anthony Minghella, si „Lista lui Schindler”, de Steven Spielberg, pentru care a primit cate o nominalizare la Oscar, dar si cel din „Spider”, de David Cronenberg.