Puya acuzat ca si-a batut joc de un concert in Italia. Iata ce a facut!

5

O intamplare de acest fel a avut loc zilele trecute, la un concert desfasurat in Italia, protagonistul fiind nimeni altul decat celebrul rapper, Puya. Un cititor WOWbiz.ro, stabilit in Italia, a trimis un mail povestind un episod la care a asistat si care il pune intr-o lumina dezavantajoasa pe artistul roman.

Rapper-ul si unul dintre fanii din clubTotul s-ar fi intamplat zilele trecute, in cel mai mare club de romani din Italia, unde Puya ar fi fost asteptat sa sustina un concert. Pentru deplasarea din Italia, dupa cum sustine cititorul nostru, Puya ar incasat suma de 3000 de euro, in plus, cei de la club ar fi suportat si costurile deplasarii rapperului si a oamenilor sai, dar si cazarea la un hotel de patru stele. Conform informatiilor, toate au fost bune si frumoase pana in ziua show-ului, cand artistul a luat avionul si s-a  deplasat in Italia. “Cand a ajuns aici era deja ametit. S-a trecut peste asta si dupa ce s-au cazat erau asteptati la probele de sunet. A venit doar DJ-ul, Puya binevoind sa ajunga la in locatie doar cu cateva minute inainte sa urce pe scena”, spune martorul.

Cantaretul a fost extrem de solicitat la pozeMai mult decat atat, romanul stabilit in Italia sustine ca Puya ar fi cantat doar 45 de minute, foarte putin comparativ cu alti artisti care au concertat in clubul respectiv. „S-a grabit sa coboare de pe scena desi clubul era plin si publicul l-a intampinat bine. A scurtat totul fara sa mai stea in club cu fanii care venisera pentru el. Am crezut ca nu e in apele lui. Ulterior, insa, am aflat ca Puya plecase de fapt si de drept in clubul concurent celui in care ma aflam,  unde a stat pana la ziua. In Italia este o comunitate de romani unita si vorba se duce repede. Cu alte cuvinte, el a fost platit de unii, de catre cei care au suportat toata cheltuiala si deplasarea, iar el i-a distrat pe altii”, sustine cititorul nostru.

Pana la publicarea acestui material, Puya nu a fost de gasit.