Profesor de sport acuzat ca face sex cu o eleva din liceul in care preda

6

Un profesor de educatie fizica de la liceul Liviu Rebreanu din Turda este acuzat ca ar avea o relatie de doi ani cu o eleva.

Surse din interiorul Liceului „Liviu Rebreanu” din Turda spun ca cei doi au o relatie de doi ani de cand fata era in clasa a IX. Tatal elevei a fost cel care a descoperit ca profesorul are o relatie cu fiica lui.

„Din cate se pare, cei doi aveau relatia inca de cand fata era in clasa a IX-a. Elevii vorbesc ca au fost inclusiv la Baile Felix impreuna. Tatal ei nu a stiut de relatie, fiind mai mult plecat din tara, dar a aflat acum si a venit la scoala sa faca scandal. Am inteles ca a depus o sesizare si la Inspectorat, dar am senzatia ca s-a vizat musamalizarea cazului, prin demisia profesorului“, a afirmat o sursa a publicatiei turdanews.ro.

„In data de 11 februarie 2014, la nivelul ISJ Cluj a fost depusa o sesizare pe tema semnalata de dvs, care a fost retrasa de petent o ora mai tarziu. In aceeasi zi, la ISJ Cluj a fost inregistrata o demisie declarata ca fiind „din motive personale”, observata mai tarziu ca fiind semnata de profesorul despre care se facea referire in sesizarea mai sus mentionata si ulterior retrasa. Alte informatii pe aceasta tema nu au mai fost aduse la cunostinta ISJ de atunci“, a declarat inspectorul scolar general, Valentin Cuibus.