PROBLEME pentru Arnold Schwarzenegger! Un grup de detinuti l-a dat in judecata!

8

Arnold Schwarzenegger are probleme serioase dupa ce a fost dat in judecata de un grup de detinuti americani, care sustin ca au fost inchisi intr-un penitenciar afectat de o maladie mortala.

Un grup de 22 de fosti si actuali detinuti a intentat un proces impotriva actorului Arnold Schwarzenegger, dupa ce, in 2009, inchisoarea in care erau retinuti s-a confruntat cu o epidemie de „febra a vaii” (coccidioimicoza). In acea perioada, la guvernare se afla Schwarzenegger.

Detinutii sustin ca au fost tinuti inchisi intr-un penitenciar din California, desi se cunostea faptul ca maladia mortala ucisese deja 30 dintre cei care se aflau dupa gratii.

Arnold Schwarzenegger este parat in acest proces, impreuna cu actualul guvernator al Californiei, Jerry Brown.

Reclamantii cer daune pentru ingrijirile medicale si prejudiciile aduse.

Arnold Schwarzenegger, un republican convins si un activist ecologist, a fost ales, in 2003, pentru un mandat de un an, pentru a duce la capat mandatul guvernatorului Gray Davis, care a fost destituit. Apoi, starul hollywoodian a fost reales de doua ori in aceasta functie. Afirmand in repetate ocazii ca doreste sa ii serveasca pe oamenii din jur, actorul a spus ca „va face in asa fel incat lumea sa devina un loc mai bun decat acela pe care l-a mostenit”.

Sursa: mediafax.ro