Printul George, primele fotografii de la vizita in Australia. Ce dulce e alaturi de cuplul regal!

21

Printul George, al treilea in linia de succesiune la tron britanic, a primit acordul Reginei de a calatori alaturi de parintii sai in Australia si Noua Zeelanda. Fotografiile surprinse la iesirea din avion fac inconjurul lumii.

Desi are doar 8 luni, Printul George se afla la prima sa vizita oficiala, unde va lua parte la intalniri cu diversi ambasadori, fundatii care se ocupa cu apararea drepturilor omului,si unde va vizita un spital pentru copii.

Cuplul regal va vizita continentul australian pentru o perioada de 3 saptamani, perioada il vor prezenta pe micul print reprezentantilor tarii.

Dupa un zbor de nu mai putin de 30 de ore, Printul George a coborat din aeronava, in bratele mamei sale, imbracat intr-o camasa alba peste care a purtat un pulover crem, cu pantaloni scurti bufanti de culoare alba si sosete de aceeasi culoare. In picioare, printul George a purtat o pereche de pantofi crem din piele.

Tinuta este una asemanatoare cu cea pe care William a purtat-o la prima sa vizita in Australia, pe cand avea cam aceeasi varsta ca si fiul sau.

Pentru aceasta vizita, Ducele de Cambridge a fost imbracat intr-un costul breumarin, iar sotia sa intr-o rochie rosie, cu un palton si palarie de aceeasi culoare.

Cei trei au fost intampinati la iesirea din aeronava de un grup de luptatori mauri, care au interpretat un dans traditional de lupta. Ducesa a fost impresionata de dansul si tinuta acestora, fiind surprinsa in timp ce observa atenta desenele tribale ale luptatorilor.

Desi este obligata sa schimbe cam 3 tinute pe zi, Kate a hotarat sa nu isi ia un consilier vestimentar cu ea, fiind acompaniata doar de asistentul personal si hairstilist.

Programul cuplului regal este unul extrem de incarcat in aceasta perioada, vizita pe continentul australian fiind unul in care acestia au programate chiar si 3 intalniri pe zi.

Imaginile surprinse arata ca Printul George seamana cu ambii parinti. Printul a preluat cele mai frumoase trasaturi ale Ducesei si Ducelui de Cambridge.