Printul Cristea si Simona Gherghe au avut parte de sarbatori cu nabadai

4

„Apel catre cei care au numarul meu de telefon. Cartela mi-a fost piratata si in acest moment cineva scrie in numele meu. Mai mult decat atat, cere bani in numele meu. Va rog frumos sa nu raspundeti, i-am contactat deja pe cei de la Orange si este vorba despre un furt de identitate. Pana imi recuperez numarul de telefon, ne auzim aici. Multumesc. Craciun fericit”, a scris Simona Gherghe pe Facebook.

La prima vedere, vedeta TV a avut ghinion, iar cei care au piratat cartela au ajuns intamplator la numele vedetei.

In realitate insa, pare sa fie vorba de un flagel ce tinde sa devina din ce in ce mai periculos, daca tinem cont ca si Adrian Cristea a avut parte de un incident de acest gen. De pe numarul de telefon al fotbalistului, mai multe persoane apropiate au primit sms-uri prin care li se cereau bani.

Printre cei contactati s-a aflat si Denisa Nechifor, fosta iubita si mama copilului lui Adi. Dupa ce s-a conversat aproape o zi prin sms-uri cu „falsul” Cristea, Denisa si-a dat seama ca la mijloc este vorba de o escrocherie. Intre timp, „Printul” si-a schimbat numarul de telefon si abonamentul, pentru ca mai multi prieteni i-au semnalat furtul de identitate.

Fotbalistul Stelei a mers la compania de telefonie mobila si a cerut sa-i fie inchisa cartela, dar se pare ca si dupa ce a fost asigurat ca s-a produs acest lucru, persoane din agenda lui Cristea au fost in continuare bombardate cu SMS-uri in care li se cereau bani in numele acestuia! Astfel ca, cel mai probabil, Simona si Adrian vor fi nevoiti sa mearga la Politie pentru a reclama furtul de identitate.