Primele poze la 8 luni ale printului George. Ce dragalas e!

42

Casa Regala Britanica a facut recent publica una dintre cele mai frumoase imagini cu mostenitorul tronului Marii Britanii si parintii lui indragiti de o lume intreaga.

Apreciatul fotograf Jason Bell a avut onoarea de a-i imortaliza pe Ducele, Ducesa si Printul de Cambridge intr-un portret regal oficial care va ramane in istoria Monarhiei Britanice.

In imaginea care face acum inconjurul internetului, micutul George, care are a implinit 8 luni, sta in bratele mamei sale si poarta un body personalizat despre care vorbesc toate site-urile de fashion din lume. Kate arata ravasitor intr-un sacou nude, iar William si catelul familiei, Lupo, completeaza imaginea cu iz retro.

Aceasta este prima fotografie oficiala cu bebelusul regal de la botez si pana in prezent si a fost realizata, potrivit DailyMail, de Ziua Mamei.

Relaxata si complet diferita de alte imagini ale copiilor cu sange albastru, fotografia surprinde o familie fericita si linistita, care incearca sa ajunga la inimile poporului englez, si nu numai.

Ideea de a face o fotografie o copiilor membrilor Casei Regale la 8 luni nu este noua, ci parte dintr-o traditie, insisi printii Charles, William si Harry avand propriile lor amintiri de la varsta respectiva.

Printul George s-a nascut pe 22 iulie 2013 la ora 4:24 pm (ora Angliei), cantarind 3 kilograme 800 grame. Bebelusul este  primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa tatal si unchiul sau.