Primele poze cu Sofia Vergara si noul ei iubit. Iti place de el?

2

Sofia Vergara si-a tinut pana acum logodnicul departe de ochii vigilenti ai paparazzilor, insa acestia s-au dovedit a fi mai atenti de aceasta data. Ce imagini au reusit sa surprinda fotografii.

Desi pana acum nu s-a afisat la bratul iubitului ei, ci a participat singura la toate evenimentele mondene cu pretentii la care a fost invitata, frumoasa Sofia Vergara si-a expus logodnicul in ochii presei exact cand toti se asteptau mai putin.

Vedeta in varsta de 41 de ani si logodnicul ei, Nick Loeb, au fost surprinsi de o echipa de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles si desi au incercat sa se ascunda de acestia, folosind vechile trucuri ce constau in ochelari de soare si sepci, cei doi indragostiti s-au confruntat in mod direct cu bliturile aparatelor de fotografiat.

Imbracata intr-o tinuta sport, compusa din colanti, tricou, geaca de fas si adidasi, la care a asortat o geanta de firma, Sofia Vergara s-a folosit de zambetul ei cuceritor in momentul in care a observat ca nu mai poate face nimic pentru a trece neobservata.

(P) Apartament 2 camere – Bucuresti, Drumul Taberei. Pret- 39.000 euro. Click aici!

Paparazzii nu au renuntat chiar atat de usor la cuplul de senzatie pe care l-au surprins pe aeroport, ci i-au urmarit pe cei doi iubiti toata seara, reusind sa ii fotografieze pe acestia inclusiv cand mergeau sa ia cina impreuna cu un coleg de platou de-al actritei.

Ce parere ai despre Sofia si iubitul ei? Ti se pare ca formeaza o pereche reusita?