Primele fotografii cu fetita Alinei Sorescu. Ce frumusica e!

9

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au realizat prima sedinta foto alaturi de fetita lor, Elena Carolina pentru revista OK!

Cu aceasta ocazie, Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au povestit cum au fost pentru ei primele trei luni ca parinti.

„Lucrurile au venit de la sine. Am capatat parca de Sus o stiinta si o putere noua de adaptare, un instinct matern care simt ca s-a activat in mine. Am stiut efectiv ce sa fac, in ce moment, inca de cand s-a nascut, chiar daca la inceput eram destul de speriata, pentru ca suferisem operatia de cezariana care a fost destul de traumatizanta. Alexandru a si asistat la ea, nu stiu cum si-a facut curaj, dar a fost acolo. Si recuperarea a fost dificila, dar eu am fost foarte puternica, zic eu, si m-am surprins pana si pe mine cu dorinta asta de-a trece peste ce-a fost greu si de-a fi langa cea mica, atunci cand avea nevoie de mine. Am reusit sa pot s-o si alaptez, lucru care e mai dificil dupa o operatie de cezariana. Mi-am dorit mult sa fiu o mama buna pentru ea si simt ca asta e menirea mea pe pamant”, a spus Alina.

Cei doi soti s-au acomodat rapid cu programul de somn al Elenei Carolina, mai ales ca in ultima perioada micuta nu se mai trezeste des in timpul noptii.

„Adoarme in jur de 12.00-01.00, e nocturna ca tati, si se trezeste pe la 05.00, 06.00, uneori chiar pe la 07.00. Deci ma lasa sa dorm. Pana acum o luna, ma trezeam din doua in doua ore ca sa alaptez. Acum ne lasa sa dormim. Ne ajuta mama mea, care e ajutorul meu de nadejde in perioada asta, dar eu petrec cea mai mare parte a timpului cu cea mica. Mama ma ajuta cand vreau sa mai plec cate o ora-doua-trei intre mesele ei, lucru care mi-e de mare ajutor „, a marturisit artista.

Alexandru si Alina au explicat si de ce au ales cele doua nume pentru fetita lor. “Am ales Elena, pentru ca am vrut un nume de sfant mare, care sa fie candva, cand e cald afara, pentru ca ea e nascuta iarna. Iar Carolina mi-a placut pentru ca e melodios, e feminin, suna bine alaturi de Elena si de Ciucu, suna si regal ori imperial. Numele l-am ales in ultima vacanta in care am fost plecati cat am fost insarcinata. Eram la o terasa frumoasa in Toscana, admirand privelistea superba, aveam la indemana cateva site-uri cu nume de copii si citind combinatii diferite am ajuns la asta”, a mai spus cantareata.

Credit foto: OK! Magazine