Primele declaratii ale Biancai Dragusanu dupa escapada cu Cristea de la Paris

2

Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima data despre escapada la Paris. Vedeta a marturisit ca sufera cumplit si ca regreta ceea ce i-a facut lui Victor Slav.

Vedeta tv a fost pentru cateva zile la Paris, insa fara sotul ei, Victor Slav, ci in compania unei prietene. La intoarcerea in tara, Bianca Dragusanu a declarat ca a fost in Franta pentru cumparaturi, insa a avut surpriza sa constate ca presa stia ca s-a intalnit in Paris cu Adrian Cristea, lucru care a dorit sa-l tina ascuns de Victor, sotul ei.

In cele din urma, vedeta a recunoscut ca s-a intalnit cu fostul iubit in Franta, iar acest lucru l-a facut pe Victor sa divorteze de ea.

Bianca Dragusanu s-a intalnit cu Adrian Cristea la Paris, unde s-au distrat de minune

Bianca Dragusanu s-a intalnit cu Adrian Cristea la Paris, unde s-au distrat de minune

Biancai ii pare rau pentru ce s-a intamplat si spera sa poata salva casnicia cu Victor Slav. Ea a mai spus ca sotul ei e cel mai bun om pe care l-a cunoscut in viata ei.

Bianca Dragusanu a calcat stramb, iar Victor Slav nu o poate ierta

Bianca Dragusanu a calcat stramb, iar Victor Slav nu o poate ierta

„Nu vreau sa ma justific in fata cuiva.  Trec printr-o situatie in care sufar teribil, cumplit. E o situatie critica pentru mine. Eu sunt un om dintr-o bucata care isi asuma. Imi asum tot ce am facut. Toti oamenii gresesc, vreau sa fiu lasata in pace. Sunt un om ingenuncheat. Nu ma loviti cu picioarele. Am dreptul sa gresesc.

Iubesc un om pe care sunt pe punctul de a-l pierde. SUNT UN OM CARE sufera. Nu vin sa pozez in victima. Imi asum, Dane (n.r Dan Capatos). Imi asum tot ce spun.

Nu cer mila nimanui. Pot sa stau in picioare chiar daca sufletul meu e zdrobit in momentul de fata. Singurul caruia trebuie sa-i cer scuze este Victor.

Nu am niciun motiv sa raspund in fata poporului. Cred ca pot sa-mi salvez casnicia. Sunt un om dependent de dragoste. Eu nu merit un astfel de om. El e prea bun pentru mine. In momentul de fata consider ca am pierdut tot. Ce as mai putea sa pierd acum?

Ma simt ca in istanta. Cred ca mai am o sansa. Da. Eu reactionam mai uart in locul lui. „, a spus Bianca la Acces Direct.

Bianca l-a inselat pe Victor cu Adrian Cristea

Bianca si Adrian Cristea au fost impreuna patru ani, insa la finele anului 2012 s-au despartit. La scurt timp, roscata s-a cuplat cu Victor Slav, iar cateva luni mai tarziu s-au casatorit. Bianca si fotbalistul nu au rezistat despartiti, iar zilele trecute s-au revazut in Paris. Revederea celor doi a adus divortul in casa roscatei.