Prima concurenta de profesie politist a mutat sectia de politie la X Factor! Toti vor sa fie Natalia Selegean!

57

Natalia Selegean, prima concurenta de anul trecut de profesie politist, a lansat un trend si a mutat sectia de politie la X Factor, la propriu.

Oamenii legii care s-au perindat pe la X Factor, sezonul acesta, n-au lasat o impresie foarte buna. Nu au trezit nicio emotie juratilor, nicio tresarire. Hai, bine, poate pe Cheloo l-au luat un pic palpitatiile cand l-a vazut in fata ochilor pe politistul de la sectia de care apartine. Insa, nimic mai mult.

Ca tot l-am adus in discutie pe „curcanul” care ne-a speriat juratul, trebuie mentionat ca a fost desemnat „cel mai slab concurent de pana acum”. Numele lui e Daniel Peltea, specialistul criminalist de la sectia 7 de politie, care a „ucis” o frumusete de melodie: Labirinth feat. Emeli Sande – Beneath your beautiful. Si mai sunt altii ca el…

1poli2

Un ofiter operativ s-a prezentat la „judecata” cu o melodie total nepotrivita. „Traiti! Actele la control!” suna de zece ori mai bine decat”Andra – Ramai cu mine” din gura unui domn de la Politie. Iar al treilea, care s-a integrat perfect in acest sitcom cu politisti, este Victor Simirad, de la frontiera. A racnit un „Use somebody” de la Kings of Leon de ne miram ca mai avem auz!

Noroc ca exista, totusi, un politist care a spalat rusinea colegilor de breasla. Doru Ionasc, ofiter la cercetare penala. Singurul care a scapat nesanctionat de juriu. A cantat degajat un „L’italiano vero”, o melodie lina, usoara, ca de vara. Cu el ne vom intalni in bootcamp!’

Sursa: antena1.ro