Pozele care o vor enerva pe Antonia. Ce fericit era Velea la nunta cu Ana!

9

“Dragostea dureaza trei ani” n-o sa fie niciodata cartea preferata a Anei, sotia lui Alex Velea, pentru ca si ea a fost parasita tot dupa trei ani. Fotografiile de la nunta, insa, in care erau super-fericiti, n-ar fi prevestit un divort tumultuos.

Viata amoroasa a lui Alex Velea a fost o enigma totala pana in momentul in care s-a cuplat cu Ana, o tanara straina total de lumea showbiz-ului.

Ana si Alex s-au casatorit in vara anului 2010

Ana si Alex s-au casatorit in vara anului 2010

Nici atunci cand s-a aflat ca traiesc o poveste de dragoste, artistul nu a fost prea darnic cu amanuntele despre relatia lor, insa a anuntat, fericit, ca se casatoreste.

Velea si Ana au cumparat verighetele impreuna, de la un magazin de lux

Velea si Ana au cumparat verighetele impreuna, de la un magazin de lux

La vremea aceea, Alex abia implinise varsta de 26 de ani, reusind sa bifeze o premiera printre baietii din industrie, alegand sa se lege la cap la o varsta atat de frageda. Si s-au organizat singuri, pana la cel mai mic amanunt, fotografiile in care Ana si Alex isi cautau verigheta, realizate de paparazzi CANCAN.ro capatand, acum, in plin divort, o valoare aparte. Nunta a avut loc in luna iunie a anului 2010, atat cununia civila, cat si cea religioasa, iar cei doi s-au bucurat de prezenta multor prieteni, la fericitul eveniment.

Cei doi au fost emotionati, in timpul cununiei civile

Cei doi au fost emotionati, in timpul cununiei civile

Amandoi zambitori si foarte binedispusi, au fost numai un zambet, inainte si in timpul ceremoniilor, fericirea citindu-li-se lesne, pe chipuri. Erau doi tineri indragostiti, cu fluturasi in stomac, aflati la inceputul unui drum comun, care si-au jurat credinta vesnica. In momentul in care au spus “da” li s-au luminat fetele si probabil ca au trait cele mai fericite momente ale vietilor, in clipele respective.

Ana si Alex au iesit zambind de la ofiterul starii civile

Ana si Alex au iesit zambind de la ofiterul starii civile
Cei doi s-au sarutat, fericiti, dupa ce au spus

Cei doi s-au sarutat, fericiti, dupa ce au spus „da”

Numai ca timpul a trecut, iar Ana si Alex au cunoscut si alte fete ale casniciei. N-au dat nici un indiciu ca ar avea probleme, insa, din vara anului trceut, solistul s-a apropiat nepermis de mult de colega lui de breasla, Antonia.

Cei doi au avut o nunta superba

Cei doi au avut o nunta superba

Si, uite asa, mariajul lui cu Ana s-a dus pe Apa Sambetei, iar cei doi soti se afla in plin proces de divort, la trei ani de cand au spus juraminte in fata lui Dumnezeu.