Poza care a „scandalizat” internetul in Romania. Oana Zavoranu cu chilotii la vedere!

5

De ceva vreme incoace, despre Oana Zavoranu nu se mai scrie nimic in presa, in principiu din cauza faptului ca vedeta a ales sa isi acorde mai mult timp ei insisi si sa ocoleasca energiile negative care incepusera sa o inconjoare.

Oana nu a incetat insa niciun moment sa tina legatura cu fanii ei de pe Facebook, pe care ii „ameninta” in mod constant cu proiectele profesionale pe care le pregateste de cateva luni incoace.

Printre altele, bruneta le impartaseste constant imagini din intimitatea ei, si neaga sau confirma zvonuri pe care le citeste desprea ea, in presa.

Recent, Oana le-a aratat chiar o tinuta indrazneata, pe care a completat-o cu un comentariu care a trezit imediat interesul admiratorilor: „Abia astept sa va ofer o colectie „SEXYCOOL” by Oana,care sa va bucure zilele este extrem de important sa te imbraci CUM SIMTI, CUM TE AVANTAJEAZA SI CUM ITI STA BINE:)))….si sa va faca sa va simtiti f–ing sexy cool & free:)))….it’s my life i can do what i want to,it’s my mouth,i can say what i want to….it’s my body i can wear what i feel too…love ya’ all”.

Tinuta prezentata de Oana e compusa dintr-o salopeta cu talie foarte joasa, care lasa lenjeria intima la vedere, si un top subdimensionat.

Reactia fanilor a fost impartita, unii spunandu-i ca ar fi putin bizar sa iasa pe strada asa, iar altii luandu-i apararea si sustinand ca Oana se adreseaza unui public clar, lipsit de inhibitii, femei care nu sunt pudice si se simt bine asa.