Pique in alerta maxima. Shakira nu mai vrea copii!

5

Artista internationala care ne-a vizitat tara in 2012 a dat un interviu pentru o cunoscuta revista dedicata femeilor, in care a vorbit despre planurile sale de viitor.

Shakira a recunoscut ca viata profesionala ii ocupa prea mult timp pentru a-i face un fratior sau surioara lui Milan.

Potrivit Daily Mail, artista isi doreste propia sa echipa de fotbal, declarand ca isi doreste cat mai multi copii cu fotbalistul Gerard Pique.

In legatura cu relatia pe care aceasta o are cu fotbalistul Barcelonei, Shakira a afirmat ca desi se iubesc foarte tare, inca nu s-au gandit la o posibila casatorie.

Cantareata a declarat ca Gerard este barbatul vietii sale, spunand despre relatia lor ca este una bazata pe dragoste si intelegere.

„Ne dorim aceleasi lucruri, le plac aceleasi lucruri si uram aceleasi lucruri. Nu am mai avut un iubit la fel de pasional ca el.”

Rolul de mama i-a schimbat intreaga perspectiva a vietii, vedeta declarand ca Milan, fiul sau, a ajutat-o sa se concentreze mai bine pe lucrurile care conteaza.

Deocamdata, viata profesionala pare ca ii ocupa tot timpul, Shakira urmand sa isi lanseze urmatorul album pe data de 25 martie.