Pink s-a imbracat sexy si a incaltat pantofi cu toc. Uite ce a iesit!

10

Carcotasii au scris in repetate randuri ca, desi este extrem de talentata, Pink nu este tocmai detinatoarea corpului ideal. Aceste remarci nu au oprit-o insa pe cantareata in varsta de 34 de ani sa imbrace haine sexy.

Acesta a fost cazul si la cea mai recenta aparitie publica, unde tanara mamica a ales sa poarte o rochie scurta, care i-a lasat la vedere picioarele tonifiate.

La articolul vestimentar sumar, artista a asortat o geaca de piele scurta si pantofi cu toc ametitor de inalti, care i-au oferit cativa centimetri in plus, bineveniti inaltimii ei de numai 163 cm.

Pink este una dintre vedetele care iubesc sa faca sport si nu ezita in momentul in care trebuie sa realizeze coregrafii solicitante si cascadorii periculoase. Vedeta a povestit revistei “Cosmopolitan” ca, dupa nastere, a reusit sa-si recupereze silueta adoptand o dieta vegetariana in cea mai mare parte a timpului.

Pink a spus ca a manancat ocazional pui si peste. In plus, a completat regimul alimentar cu un program intens de exercitii fizice: cu o ora de cardio si o ora de yoga in fiecare zi.