Pepe pus in dificultate de fiica lui

12

Pepe este topit dupa fetita lui si recunoaste ca nu ii poate rezista, asa ca este dispus sa faca orice pentru micuta Maria. Indiferent cat este de ocupat, artistul lasa totul atunci cand vine vorba de fiica lui.

„O rasfat la maximum. Nu pot sa fiu autoritar cu fetita mea. Are doar un an si jumatate, nu are cum sa inteleaga. Imi ia telefonul din mana, daca vorbesc, si vorbeste ea, varsa mancarea pe mine si se bucura, nu ma pot supara pe ea! Daca vrea la mine in brate cand am treaba, las orice pentru ea. E copilul meu (rade), e bucuria sufletului meu”, a spus Pepe pentru PRO TV Magazin.

Artistul latino a dezvaluit ca Maria l-a confundat la un moment dat cu Cosmin Selesi, pe coperta unei reviste.

„Da, ma recunoaste. La inceput, acum cateva luni, m-a confundat, intr-o revista, cu Selesi. Eu eram pe coperta. Am intrebat-o “Cine-i tati?”. Si mi l-a aratat pe Selesi. L-am sunat imediat si l-am intrebat ce s-a intamplat, despre ce e vorba (rade). Acum, Maria stie cine-i tati, il vede si la televizor. Chiar ieri, cand am ajuns acasa de la filmare, se difuza Next Star (n.n. unde Pepe este in juriu). Era emisiunea in care a fost ea invitata alaturi de Raluca (n.n. sotia lui Pepe). Cand m-a vazut, a inceput sa se uite ba la mine, ba la televior, ba la mine, ba la televizor. Nu mai intelegea nimic copilul, iti dai seama”, a mai declarat Pepe.