Pe asta n-o STIAI! Bianca Dragusanu are un FRATE vitreg! Vezi ce spune despre casatoria sotilor Slav!

6

Bianca Dragusanu are un frate vitreg, care a fost la nunta roscatei si a fost incantat de ce a vazut acolo. Nu si-a vorbit sora de rau si doreste ca ea sa fie fericita pana la adanci batraneti.

„A fost foarte frumos la nunta lor. Probabil cea mai frumoasa nunta la care am fost. Sunt sigur ca relatia lor o sa reziste in ciuda a tot ceea ce se spune despre ei. Eu cred ca lumea o ataca pentru ca o invidiaza. Eu zic ca o sa reziste impreuna pana la adanci batraneti.”, a spus Bogdan.

Cei doi s-au vazut si cand erau mici, iar de atunci au tot pastrat legatura.

„M-am intalnit de mult cu ea, cand eram mici. Cand aveam vreo 12 ani. Prin 1994, 1995 se intampla asta.”, a explicat Bogdan.

Pana si problema avortului a fost „ocolita” de Bogdan, foarte diplomat: „Este problema ei. Ei stiu ce a fost acolo”, a conchis acesta. Cat despre speculatiile ca ar fi avut legaturi cu lumea interlopa, Bogdan Dragos a declarat fara echivoc:

„Sunt un om normal, ce legaturi sa am eu cu lumea interlopa? E o prostie, eu am viata mea, muncesc, am familie! Interlopii nu au rate la banci, ca mine!”, a marturisit Bogdan, un om foarte echilibrat si cu simtul masurii.

1opoas

Sursa: wowbiz.ro