Paul Walker va fi inmormantat la Forest Lawn Hollywood Hills, din Los Angeles

    10
    Familia lui Paul Walker a anuntat ieri ca inmormantarea regretatului actor va avea loc in acest weekend, la Forest Lawn Hollywood Hills, din Los Angeles, un cimitir in care sunt ingropati foarte multi romani si pentru care lucreaza multi de-ai nostri!
    La aproape doua saptamani de la dramaticul accident in care Paul Walker si-a pierdut viata, familia a anuntat ieri ca regretatul actor din „Fast and Furious” va fi inmormantat in acest weekend, la Forest Lawn Hollywood Hills, in cadrul unei ceremonii private foarte restranse. Incredibil aproape, Walker isi va dormi somnul de veci printre sute de romani, cimitirul din Los Angeles fiind intesat cu mormintele conationalilor nostri! Cimitirul in care Paul Walker isi va dormi somnul de veci, alaturi de multi romaniDe exemplu, pe scurt, pentru ca intreaga lista este foarte lunga, aici sunt inmormantati profesorul Constantin Dumitrescu (1913-1986), Vladimir Bogdan Popescu (1923-2004), Elena Mateescu (1925-2003), Ion Neagu (1918-1999), dar si – coincidenta macabra – Ion Iliescu (1901-1984), un roman care a murit la 83 de ani, adica exact varsta pe care o are astazi fostul presedinte al Romaniei!
    Legatura cu Romania a cimitirului american nu se opreste insa aici. Vicepresedinte la Forest Lawn Memorial Parks and Mortuaries este o romanca, Andreea Barbu, foarte apreciata de intreaga comunitate! Iar pentru ca tacamul sa fie complet, unul dintre preotii care tine nenumarate slujbe acolo este parintele Nikodim Bibart, roman si el, care oficiaza la biserica „Inaltarea Sfintei Cruci” din Hollywood, California!Andreea Barbu, vorbind la o ceremonie in cimitirul pe care-l conduceParintele Nikodim anunta pe site-ul bisericii fiecare inmormantare pe care a oficiat-o in cimitirul Forest LawnCimitirul Forest Lawn Hollywood Hills e plin de mormintele romanilor