Panica la Pro TV. Andreea Esca nu a aparut la pupitru stirilor!

5

La trei ani de la accidentul suferit pe o partie de schi in care si-a rupt piciorul, Andreea Esca trece din nou printr-un ghinion chiar la inceput de an.

Stirista nu a putut fi prezenta la pupitrul Stirilor ProTV de la ora 19.00 ea fiind inlocuita de colega ei Oana Andoni. Vedeta TV se afla inca in New York, ea fiind blocata in aeroportul JFK din cauza zapezii care a paralizat SUA. Drept urmare jurnalista nu a putut sa paraseasca America din cauza ninsorii abundente care s-a abatut in aceste zile asupra Statelor Unite.

„Toata lumea a stat si a indurat prin avioane cateva ore, in speranta ca vor putea pleca, dar era absolut imposibil, pentru ca zapada se punea de fiecare data pe aripi. Comandantul aeronavei Air France, in care eram noi, ne-a spus la un moment dat foarte simpatic ca prefera sa nu plecam, cu toate ca stie ca ne-a suparat atatea ore, decat sa ajunga un subiect la stiri”
, a povestit Andreea Esca, printr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor PRO TV, vineri seara.

HAOS in SUA din cauza zapezii

Aeroportul internaţional JFK din New York şi-a suspendat zborurile, vineri dimineaţa, din cauza furtunii de zăpadă care afectează nord-estul Statelor Unite, iar şcolile şi tribunalele newyorkeze au rămas închise, relatează AFP.

Zborurile au fost suspendate pe JFK „din cauza vizibilităţii nule şi a zăpezii de pe piste, dar terminalele sunt deschise”, a precizat autoritatea porturară pentru New York şi New Jersey. Aceasta speră totuşi să poată redeschide în cursul dimineţii. New York-ul era acoperit vineri de un strat gros de zăpadă, iar temperaturile au coborât până la minus 11 grade Celsius.

În cea mai mare parte a nord-vestului SUA, ninsorile abundente au început joi şi continuă vineri, iar meteorologii se aşteaptă la temperaturi minim-record în această noapte. Traficul a fost afectat în Washington, Baltimore, Philadelphia, Hartford şi Boston. Până acum, operatorii aerieni au anulat peste 1.400 de zboruri, iar alte 340 au întârzieri majore, potrivit portalului flightaware.com, citat de Adevarul.