Oare scartaie relatia dintre Banica si Lavinia? „Lucrurile sunt destul de agitate”

7

Lavinia recunoaste ca lucrurile sunt destul de agitate din cauza atentiei sporite oferite de presa relatiei cu Stefan Banica Jr.

„Dragilor, va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma bucur ca avem retelele de socializare pentru ca astfel pot fi mai aproape de voi. Am invatat de foarte mult timp sa nu iau nimic personal din ce se spune sau se scrie in presa, dar in ultimele luni lucrurile sunt destul de agitate in aceasta directie”, scrie Lavinia pe un site de socializare.

Cantareata are si o dorinta – una utopica, ce-i drept -, marturisind ca vrea ca lumea sa nu mai vorbeasca despre relatia cu Stefan Banica Jr, ci doar despre cariera ei muzicala.

„Imi doresc ca activitatea mea profesionala sa vorbeasca pentru mine si nu viata mea personala. Probabil multi dintre voi stiu deja, dar unele articole sunt exagerate doar pentru ca trebuie sa vanda si sunt pusa in situatii care nu ma reprezinta. As vrea sa va spun ca pregatesc pentru Craciun un nou videoclip la care am inceput deja lucrul, pregatesc o schimbare de imagine si un nou single care stiu ca va fi in limba romana. Momentan imi petrec timpul in mai multe studiouri, incercand sa gasesc cea mai potrivita piesa pentru mine. In final as vrea sa punctez faptul ca aceasta este singura mea declaratie scrisa din ultima perioada, restul sunt doar speculatii!”, a conchis Lavinia Parva.

Sursa: cancan.ro