Oana Zavoranu face misto de Pepe si muzica lui

12

Primul martor care a vazut-o pe Oana Zavoranu afisandu-se cu noul ei iubit: „Ascultau amandoi o piesa a lui Pepe si radeau de…” Continuarea o sa te lase masca.

O femeie care a fost in acelasi restaurant cu Oana Zavoranu si noul ei iubit, a facut o marturie uluitoare despre cei doi.

„Acum 2 saptamani am fost cu prietenii mei la un restaurant. La un moment dat am vazut-o pe Oana in fata mea. Ma asteptam sa fie cu Razvan dar am constatat ca langa ea se afla un alt tanar. Pareau apropiati, radeau, glumeau. Nu mi s-a parut a fi la prima intalnire, se cunosteau. Pareau foarte apropiati, Oana il mangaia pe mana, el la fel. Erau doar ei doi la o singura masa. Nu pareau neaparat sa se ascunda dar erau totusi bagati intr-un colt al restaurantului. Cand am plecat eu la ora 12 ei inca mai stateau”, a declarat sub anonimat o martora.

Mai mult de atat, martora sustine ca Oana Zavoranu radea de piesele lui Pepe impreuna cu noul ei iubit.

„Cei doi stateau la un moment dat la masa iar ea i-a aratat o melodie a lui Pepe, cea mai noua pe care intamplator o stiam pentru ca am ascultat-o de curand, si ii spunea ‘uite melodia asta e facuta pentru mine'”, a mai declarat o martora la WOWbiz.