Oana Zavoranu alaturi de un barbat misterios! Il inseala pe Razvan?

0

Oana Zavoranu a fost surprinsa prin geamul unui restaurant din buricul Capitalei cu un brunet misterios. Unul… virgin din punct de vedere al aparitiilor in presa, dar extrem de familiar cu Zavo, careia ii zambeste fara oprire.

Cei doi petrec clipe minunate la masa, lucru vizibil chiar si din strada. In timp ce Oana ii arata ceva interesant pe ecranul telefonului, barbatul se apropie periculos de chipul ei, lasand impresia ca ar vrea sa transforme prietenia in ceva mai mult… Barbatul nu forteaza, insa, nota si in acel moment, se multumeste doar cu zambetele pe care i le ofera Oana.

Cum trece de miezul noptii, Oana si barbatul misterios din restaurant, decid sa puna punct intalnirii. Ies din local si nu se grabesc sa-si spuna „la revedere”. El incepe sa butoneze telefonul, incercand, pesemne sa cheme un taxi. Se lasa pagubas si o roaga pe Zavo sa-l ajute, lasand impresia ca el nu cunoaste zona prea bine.

Intrebata de reporterii cancan.ro despre chipesul barbat, Oana le-a marturisit ca ar fi un partener de afaceri nedorind sa faca mai multe precizari.

Sursa: cancan.ro