Oana Mizil a facut pe Mos Craciun pentru o familie nevoiasa

5
Deputatul Oana Niculescu Mizil a plans cand a aflat drama unei familii nevoiase, a carei poveste a fost prezentata la stirile Kanal D! Politiciana nu a stat cu mainile in san si a strans mai multe colete de mancare si jucarii pentru copiii acelei familii.
Deputatul Oana Niculescu Mizil a vazut la Stirile Kanal D povestea unei familii cu 12 copii din satul Girov, judetul Neamt. Neajunsurile acestor oameni loviti de soarta, dar totodata ambitiile copiilor de a ajunge sa aiba o viata mai buna au impresionat-o pana la lacrimi.
Oana Niculescu Mizil nu a putut sa ramana nepasatoare asa ca a strans mai multe colete pe care le-a trimis familiei care locuieste in Neamt.Oana Niculescu Mizil a facut apoi pachetele care au plecat spre familia din Neamt“As vrea sa fie un semnal de alarma si un exemplu si pentru colegii mei din Parlament. Ar fi frumos ca tot mai multi oameni sa faca gesturi similare, intrucat nu putem sa fim nepasatori la neajunsurile apropiatilor, mai ales in perioada Sarbatorilor!”, a spus Oana Niculescu Mizil.
Ea a fost intr-un magazin dintr-un mall bucurestean de unde a luat multe jocuri si jucarii pentru cei 7 copii mici ai familiei.”In afara acestor cadouri, familia va avea de toate pe masa de Sarbatoare. Iar celor mici, le promit ca voi avea grija sa aiba anul viitor tot ce le e necesar la scoala, dar ei in schimb trebuie sa continue sa invete bine”, ne-a spus deputata.