O cunoscuta vedeta tv se marita. Uite despre cine este vorba!

87

Daiana Anghel a iesit din lumea televiziunii in urma cu aproape doi ani pentru a-si deschide propria afacere. Acum, a sustine ca si-a intalnit marea dragoste, motiv pentru care a ales sa se marite cu Traian Tamaga, un politician celebru, Fiul fostului prefect de Arges, Constantin tamaga.

Vedeta, prezenta la un eveniment monden, a tinus sa faca in sfarsit anuntul oficial. Daiana ANghel a marturisit ca este extrem de fericita si ca pregatirile pentru nunta lor sunt deja in toi.

„Nunta va fi în septembrie. Pot să vă spun că rochia de mireasa este semnată Stephan Pelger şi voi avea trei domnişoare de onoare”, a declarat fosta prezentatoare a stirilor sportive.

Daiana Anghel si iubitul ei se inteleg de minune

Traian Tamaga, cel cu care Daiana se marita, este puternic legat de politica. Barbatul in varsta de 37 de ani este fiul fostului prefect de Arges, Constantin Tamaga, si ocupa functia de secretar executiv al PDL Arges, dar si un om de afaceri potent.

Cu toate acestea, renumele si l-a capatat dupa anumite barfe care au circulat prin cercurile modene din Capitala. ACesta ar fi avut o relatia cu o femeie cu care isi dorea sa se casatoreasca insa, cu putin timp inainte de nunta acestia au anulat evenimentul.

„Nu ma intereseaza foarte tare ce a facut, dar stiu foarte bine povestea dintre ei. Inevitabil am aflat chiar atunci cand s-a intamplat. Nu il stiam nici pe el nici pe fosta lui iubita, insa am aflat ce versiuni au amandoi. E dreptul lor sa se certe si mai ales cum. Totusi nu cred ca este atat de grav pe cat s-a vehiculat”, ne-a declarat Daiana Anghel care a confirmat relatia cu Traian Tamaga.