O celebra prezentatoare tv, a decis sa isi dea demisia dupa sapte ani de cariera

92

O celebra blonda din showbiz a decis sa renunte la job-ul de prezentatoare dupa aproape 7 ani de cariera in televiziune.

Simpatica, dar acida Chelsea Handler a aruncat o adevarata bomba mediatica in momentul in care a anuntat ca nu va mai colabora cu postul de televiziune E! si nici nu va mai prezenta show-ul care a consacrat-o, Chelsea Lately.

Blonda in varsta de 39 de ani sustine ca industria divertismentului si mai ales segmentul emisiunilor de noapte sunt dominate de barbati si ca s-a lovit constant de probleme din cauza faptului ca era singura femeie cu show difuzat la 11 seara.

Astfel, dupa o colaborare de aproape 7 ani, ea a anuntat ca de indata ce ii expira contractul cu E!, emisiunea pe care o prezinta nu va mai exista in grila de programe si ca ea isi va alege un alt drum, tot in showbiz.

Managerul ei sustine ca in acest moment vedeta incearca sa isi gaseasca proiecte post-cariera in televiziune si are cateva idei care ar putea sa o readuca in atentia presei si a publicului prin prisma meseriei ei de baza: aceea de comedianta.