Nu o sa-ti vina sa crezi unde va lucra Mihai Bendeac!

57

Mihai Bendeac s-a decis asupra carierei sale, dupa ultimul conflict cu cei de la Antena 1, actorul a decis continue in online, mai exact pe Youtube.

Mihai Bendeac se declara incantat de noua provocare ce i s-a ivit odata cu concedierea de la Antena 1 si care a dus la suspendarea show-ului iComedy, pe care incepuse sa-l realizeze din aceasta toamna. Actorul este convins ca va crea „un adevarat fenomen”, asa cum a facut de fiecare data, cu fiecare show pe care l-a pus pe picioare.

„Am luat o decizie grea. Dupa 7 ani… Comedia nu poate exista fara libertate totala. Iar singura sansa pentru asta, ramane online-ul. Atata timp cat exista Youtube, oricine poate face asta. Si e frumos! Am fost primul actor care a introdus un personaj gay (Mircea Solcanu) intr-un show de comedie. Impreuna cu colegii de la Mondenii, am imprimat un aer nou intr-o atmosfera, pe atunci, sufocanta. Am facut mereu lucruri indraznete, controversate. De ce n-as fi primul care face si acest pas? Nimeni n-a incercat sa realizeze, strict pentru online, un show de acest gen. Pana una alta, asta e viitorul”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook, adaugand ca scenariul primei editii este deja conturat si ca se anunta un show de senzatie.

In ciuda neplacerilor din ultima vreme, Mihai Bendeac nu vrea sa renunte definitiv la televiziune, insa spune ca va reveni pe micul ecran doar cu un format international si doar atunci cand se vor incheia procesele cu Antena 1.

„Cat despre televiziune, dupa ce se va incheia nebunia cu procesele vietii si voi putea lucra din nou, nu ma mai interesaza decat formatele internationale. Acolo e vorba de oameni, de oameni ce iubesc arta din ei, nu pe ei in arta. Si cred ca-i pot ajuta si pot experimenta multe ca om de televiziune. In plus, in formatele de acest gen nu are ce cauta politica. Deci… miroase a libertate. Asta pana cand o sa fim pregatiti pentru primul late night show. Dar cand spun ”late night”, ma refer tot la un format international ca la mamicutza lui… Cu scenariu beton, studiu, rigoare, pregatire temeinica, training in State, repetitii, conceptualizare, cantari live, performance-uri gandite cu luni inainte… Dar mai e mult pana acolo”, a punctat Bendeac.

Prima editie a show-ului de comedie realizat de Mihai Bendeac ar urma sa fie online pe 2 decembrie.

Sursa: rtv.net