Nicoleta Luciu ingrozita de gestul unei vecine! Uite ce a facut!

5

Situatia tensionata de zilele trecute cand o vecina a Nicoletei Luciu a stat agatata de un balcon, la etajul 13, amenintand ca va sari a dezvaluit o situatie cu adevarat horror a cartierului. Secretul ne-a fost impartasit chiar de vedeta TV.

O femeie, vecina de-a Nicoletei Luciu intr-un cartier rezidential bine cotat din Bucuresti, a stat timp de opt ore agatata de balconul de la etajul 13 amenintand ca va sari. In cele din urma situatia a fost rezolvata de negociatorii Politiei, femeia fiind trasa in casa.
Pe parcursul zilei, in fata blocului si-a facut aparitia si Nicoleta Luciu care a privit socata cum vecina ei statea pe o bordura ingusta, desculta in bataia vantului.
Nicoleta Luciu a fost ingrozita la gandul ca vecina sa ar putea sfarsi ca un alt locatar al aceluiasi bloc, care a ales sa se arunce de la balconEa a rememorat un episod petrecut in urma cu un an si jumatate in acelasi imobil, dezvaluind astfel un secret horror al cartierului. „In urma cu un an a mai sarit un vecin din acelasi imobil! L-au gasit mort, cazut de la etajul 7, chiar baietii de la noi din bloc!„, ne-a spus vedeta.
Conform altor vecini, persoana respectiva era un judecator care si-a pus capat zilelor asa cum ar fi avut de gand si femeia care joi a tinut pe toata lumea cu sufletul la gura timp de aproape opt ore!