Nicoleta Luciu dusa de urgenta la spital

5

Nicoleta Luciu a trecut prin clipe mai poutin fericite in timp ce se afla la filmarile pentru emisiunea prezentata de Liviu Varciu, „Deschide Camera Comorilor”.

Din pacate, frumosa bruneta a suferit o lipotimie si s-a prabusit. Imediat un echipaj de la salvare s-a deplasat la Kanal D si i-a acordat primul ajutor. „Am avut un episod de lipotime.”, a spus doctorita de pe ambulanta.

„Am avut o proba in care am alergat si apoi au inceput sa imi tremure picioarele. M-am asezat putin pe jos, apoi mi s-au racit mainile si picioarele si la un moment dat am avut nevoie de salvare. Doctorii sunt obisnuiti cu asta la mine. A fost de la lipsa de mancare. Mi-au facut niste perfuzii si asta a fost tot. Asta mi se trage ca de o luna tin o dieta pentru a slabi. Ce-i drept, a avut si efecte pentru ca am slabit 14 kilograme. Zsolt mi-a zis sa ma potolesc ca altfel ma curat. Eu nu prea cred in asta, aia din Africa nu mai mananca nimic si nu mai mor. Acum am 56 de kilograme, dar o sa ma stabilizez”, a spus Nicoleta pentru WOWbiz.