Nicole Scherzinger si Lewis Hamilton se casatoresc in aceasta vara

3

Dupa ce i-a refuzat cererea in casatorie de trei ori, in cele din urma a acceptat. Vedeta de televiziune si iubitul ei se vor casatori in aceasta vara.

S-au despartit in primavara anului trecut si nimeni nu mai credea ca dupa atat de mult timp se vor mai impaca. Se pare insa ca sentimentele lor au fost mai puternice decat timpul sau profesia amandurora si in cele din urma si-au dat seama ca nu pot trai decat impreuna.

Fie pilotul de curse a fost mai convingator de aceasta data, fie Nicole Scherzinger a realizat ca el este iubirea vietii ei, cert este ca vedeta a acceptat in cele din urma cererea lui in casatorie, dupa ce l-a refuzat de trei ori pana acum.

„Lewis face tot ce poate pentru a tine totul in secret, insa este foarte incantat de ce i se intampla. S-a asezat in genunchi si a cerut-o in casatorie pe Nicole, iar ea a acceptat.”, a declarat o sursa din apropierea cuplului pentru publicatia Daily Star.

„Planul este sa se mute in Elvetia si sa calatoreasca impreuna atunci cand Lewis merge la curse. Desigur, in acest caz, Nicole va face un pas in spate in cariera, dar este dispusa sa-l sprijine pe viitorul ei sot.  Planul este sa se casatoreasca in august.”, a completat respectiva sursa.