Nicole Murphy surprinsa in ipostaze sexy pe o plaja din Hawaii

21

Timp de 13 ani i-a fost alaturi, in ciuda diferitelor scandaluri in care comedianul Eddie Murphy a fost implicat. Acum este gazda unui reality show pentru care a fost platita cu 5 milioane, si una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood.

Nicole Murphy a fost casatorita cu Eddie Murphy intre 1993 si 2006, iar cei doi au impreuna 5 copii.

O perioada de timp a lucrat ca model, actrita si cantareata, insa succesul l-a cunoscut in 2008 cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes.

Zilele trecute, vedeta a fost surprinsa in timp ce filma pe o plaja din Hawaii pentru reality show-ul sau. La cei 46 de ani ai sai, Nicole a arata incredibil, corpul sau fiind extrem de tonifiat.

Surprinsa intr-un costum de baie albastru, aceasta a aratat de ce isi petrece o perioada lunga de timp in sala de antrenament.

In curand, Nicole se va casatori cu unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de fotbal american, Michael Strahan, care in prezent este gazda unui matinal american.

Printre colegele de platou ale lui Nicole se afla fosta sotie a lui Will Smith, Sheree Fletcher, cea a lui R Kelly, Andrea Kelly, sau fosta sotie a lui Prince, Mayte Garcia.