Nicola i-a gasit inlocuitoare Ginei Pistol cu o super vedeta Playboy

104

Doi ani, atat a trecut de la ultima despartire dintre Nicola si Gina Pistol. De atunci, viata afaceristului a fost una tumultuoasa, avand cateva relatii cu fete necunoscute in showbiz, dar se pare ca acum a revenit la pasiunea lui pentru vedete.

Dragoste cu nabadai intre Gina Pistol si Nicola, dar iata ca, in urma cu doi ani, drumurile lor s-au separat si se pare ca atunci despartirea a fost definitiva. Afaceristul de origine libaneaza a avut o serie de probleme cu legea (n.r. a fost retinut impreuna cu alti partaneri pentru evaziune fiscala de 40 de milioane de euro), iar dupa ce le-a rezolvat si-a vazut linistit de viata personala.

Afaceristul de origine libaneza Nicola a dta iama in femeile frumoase din Romania

Afaceristul de origine libaneza Nicola a dta iama in femeile frumoase din Romania

Nu a suferit prea mult dupa Gina Pistol, s-a cuplat, in primavera anului 2012 cu o tanara Renata, dupa care a aparut in peisaj si o cantareata necunoscuta pe nume Otilia, fetele incingand un razboi aprig pentru inima lui Nicola. Numai ca afaceristul a preferat doar sa isi hraneasca orgoliul, pentru o perioada scurta, iar ulterior le-a spus adio amandorura, intrucat nu prea este amator de balciuri.

A dus-o pe Roxana Ungureanu la el acasa
Dar iata ca Nicola n-a stat prea mult timp singur si a atentat la o alta frumusete, de data aceasta una cu notorietate. Ce-i drept, tanara n-a mai facut parte din prima liga a lumii mondene, in ultima vreme, dar nici data uitarii n-a fost. Si iata ca cel mai nou cuplu din showbiz este format din Nicola si fostul iepuras Playboy Roxana Ungureanu, femeia care a avut, pana nu de mult, o relatie de lunga durata cu Darius Gheara.

Roxana Ungureanu a avut o relatie cu Ionut chiar cand acesta era casatorit

Roxana Ungureanu a avut o relatie cu Ionut chiar cand acesta era casatorit

Semn ca relatia este una oficiala si ca cei doi nu se mai ascund, Nicola si Roxana au iesit impreuna in club, cu o gasca de prieteni, ocupand o masa mare, situata chiar in centru, acolo unde au fost surprinsi si de paparazii CANCAN.ro. Au dat dovada de opulenta, insa nu s-au dat in spectacol, cei doi indragostiti stand unul langa celalalt, dar nefiind tocmai lacomi atunci cand a venit vorba despre gesturile tandre.

Nicola si Roxana Ungureanu au plecat din club si s-au dus direct la el acasa

Nicola si Roxana Ungureanu au plecat din club si s-au dus direct la el acasa

Cand distractia s-a terminat, afaceristul si noua lui iubita au plecat spre casa, soferul asteptandu-i afara, iar destinatia a fost catre locuinta lui Nicola, semn ca cei doi s-au mutat deja impreuna si ca Roxana s-a instalat confortabil in fostul pat al Ginei Pistol. Ajunsi la domiciliul conjugal, Roxana si Nicola au continuat distractia, nu de alta, dar de indata ce au intrat in bloc au trimis soferul sa le cumpere ceva de la supermarket. Probabil ori o sticla de sampanie, pentru o noapte romantic, ori ceva de-ale gurii, pentru ca in club nu se serveste mancare.