Narcisa Guta o ataca dur pe Beyonce de Romania: E o mucuoasa!

7

Iubita lui Guta si mama copilului ei a marturisit ca stie ca Nicolae a inselat-o, dar ca nu trebuia sa se afiseze asa cu Beyonce de Romania pe care a acuzat-o ca umbla cu toti manelistii.

„Sunt foarte suparata, ma simt rau, sunt trista. Nu ma surprinde ce a facut Guta, asa e el. Am plecat din casa in care locuiam impreuna dupa ce am vazut ca umbla cu alta. M-am retras in Focsani. Nu pot sa il comand, ma lupt pentru mine si viata lui Alberto. Ce leaga Dumnezeu nu desface nimeni. Ne-am cununat in biserica. Nu poti sa fiu politai pentru el, e decizia lui, ce pot sa fac eu? El se indragosteste repede, e ca ploaia el. Eu il iubesc cu adevarat.

Ce s-a dat la ziar si ce s-a scris e zero. A facut ceva ce nu gaseste la mine. Pentru el, astea sunt accesorii. El nu a avut jucarii cand era mic. Nu e nicio iubire. Nu trebuia sa se afiseze cu maimuta asta care a insirat toata spuma manelistilor. I-a facut manevra si lui Jean, dar el nu s-a mai afisat cu ea. Cand am ajuns acasa, era dezastru in camera. A tavalit-o pe nebuna, erau jucarii pe acolo. E o mucioasa!”, a spus Narcisa pentru Antena 1.