Nana Falemi a parasit competitia de la “Dansez pentru tine”! Vezi echipele care au intrat la DUEL si clasamentul perechilor! VIDEO

8

Nana Falemi si partenera sa, Emanuela au parasit competitia de la „Dansez pentru tine” in urma duelului, dupa ce publicul a decis, cu aproape 62% din voturi, sa ii trimita mai departe pe Giani si pe Dana.

Sore si partenerul ei, Dark, au ocupat primul loc in clasamentul perechilor, pentru a doua oara de la debutul sezonului. Cel de-al doilea loc le-a revenit Ilincai Vandici si lui Razvan.

Dupa ce au trecut cu brio de duelul de vineri seara, Giani Kirita si Dana au obtinut note foarte bune la dansul popular, iar acest lucru le-a asigurat locul al treilea, reusind sa scape de emotiile unei noi confruntari.

Prima echipa condamnata la duel este cea formata din Dima si Iulia. Ruby si Alexandru au reusit sa se salveze pentru a doua oara de la duel, iar Elena Ionescu si Freek formeaza a doua pereche care intra la duel vinerea viitoare, de la 20.30, la „Dansez pentru tine”, la Pro Tv.

Clasamentul perechilor:

Locul 1: Sore si Dark

Vezi prestatia lui Sore si Dark

Locul 2: Ilinca si Razvan

Vezi prestatia perechii Ilinca-Razvan

Locul 3: Giani si Dana

Locul 4: Ruby si Alexandru

Vezi cum au dansat Ruby si Alexandru

Locul 5: Elena Ionescu si Freek

Vezi prestatia echipei Elena Ionescu-Freek

Locul 6: Dima si Iulia

Vezi cum au dansat Dima si Iulia

Sursa: mediafax.ro