Mutu a comis-o din nou. A chefuit la lautari pana in zori cu fosta amanta a lui Piturca

36

Atacantul Petrolului a petrecut in noaptea de duminica la doua restaurante, alaturi de Vica Blochina si un grup de prieteni.

Dupa munca, vine si timpul pentru distractie. Ideea a aplicat-o Adi Mutu, care si-a facut de cap pana in zorii zilei, la putin timp dupa ce a revenit din cantonament. Atacantul Petrolului s-a sprituit bine alaturi de prietenii sai si de Vica Blochina, cea care pare sa fie o prezenta constanta in viata „Briliantului”.

Zeci de antrenamente, sedinte tehnice, meciuri. De asta a avut parte in ultima luna Adi Mutu. Perioada cantonamentelor s-a terminat, fotbalistii au primit cateva zile libere, iar atacantul Petrolului a profitat la maximum.

Iata-l pe Adi Mutu, in verva, la masa cu prietenii lui, in primul restaurant unde si-a inceput seara.

Si n-a fost singur, ci alaturi de Vica Blochina si un grup restrans de prieteni.

Concret, Mutu a iesit sa ia cina la restaurantul Isoletta din Herastrau putin dupa ora 22.00. Dupa ce a ajuns i s-a alaturat si Vica – am putea spune febletea lui, avand in vedere ca la cele mai recente iesiri „Briliantul” a avut-o alaturi pe fosta iubita a lui Victor Piturca – dar si o alta domnisoara. Cina s-a prelungit, astfel ca in jurul orei 12.00 in restaurant nu mai ramasesera decat Mutu si prietenii lui.

Discutiile s-au animat, unul dintre amicii de pahar ai atacantului s-a dezlantuit la un dans cocotat pe un scaun, iar toata lumea parea ca se simte bine. Unul dintre chelneri a fost trimis dupa tigari, semn ca spritul fara tutun nu mergea cum trebuie.

De dimineata, un prieten a luat masina si l-a scos pe Mutu prin spate.

In jurul orei 2.00, domnisoara de la masa lui Adi a plecat, iar dupa jumatate de ora au facut-o si Mutu, Vica si amicii. Blondina a mers alaturi de un prieten, iar „Briliantul” a parasit localul insotit de ceilalti doi amici.

Petrecerea a continuat cu sprituri la un restaurant cu manele.

Tulburat vizibil de alcoolul consumat, Mutu n-avea chef de mers acasa, asa ca distractia s-a mutat intr-o alta carciuma. Pana sa ajunga la Hanul Drumetului, Mutu a prins momentul la un semafor si a „sarit” in masina Vicai, avandu-i pe prieteni in urma. Au ajuns la localul cu muzica lautareasca in jurul orei 3.00, dar Vica n-a coborat, l-a lasat pe fotbalist in fata restaurantului, apoi a disparut in noapte.

Mutu a continuat cheful alaturi de amici pana dupa ora 6.00 dimineata, cand prietenii lui au dat stingerea. Pentru ca era extrem de alcoolizat, acestia au tras masina cu care venisera pe o alee si l-au scos pe jucator pe usa din spate.

E insurat si are trei copii

In ciuda iesirilor nocturne, Adi Mutu are o viata de familie linistita. Este insurat cu o bruneta sexy, Consuelo, care i-a daruit doua fete: Adriana si Maya. Adi mai are un baiat, Mario, din mariajul anterior, cu Alexandra Dinu. Familia lui Mutu urmeaza sa vina in Romania si sa se mute aici pentru a fi alaturi de „Briliant”, care a semnat un contract cu Petrolul Ploiesti.

sursa: click.ro