Mutu a luat bataie intr-un club din Capitala. Scene de groaza pentru „Briliant”!

0

Adrian Mutu, accidentat la genunchi si indisponibil cel putin inca doua saptamini, a comis-o in afara terenului, conform prosport.ro. Atacantul Petrolului s-ar fi batut cu Beinur, un om de afaceri constantean si apropiat al lui “Il Fenomeno”, dar si cu garzile de corp ale acestuia!

Conform surselor prezentate de ProSport, Mutu a iesit cu mai multi prieteni, printre care si controversatul Nuredin Beinur, in clubul BOA, situat in Parcul Herastrau. Spre dimineata, Mutu a intrat in conflict cu personajul din Constanta, cind spiritele s-au incins dupa ce jucatorul de la Petrolul a consumat mai multe pahare cu alcool. “A venit, s-a asezat la masa lui obisnuita, la VIP, langa bara unde danseaza fetele si a inceput sa bea shoot-uri. Pe la cinci dimineata, a inceput sa se impinga cu un tip care era impreuna cu Beinur, a fost imbulzeala mare, au intervenit bodyguarzii, iar apoi au iesit afara”. La iesirea din club, Beinur si bodyguarzii sai l-ar fi agresat pe Mutu, iar fotbalistul s-a ales cu o lovitura puternica la brat si cu mai multe echimoze pe corp si pe fata.
Lucescu crede in el! “Sper sa redevina acel Mutu care ma uimea!”

Razvan Lucescu s-a declarat surprins de presupusele evenimente, insa a declarat ca o sa se intereseze de viata extrasportiva ale fotbalistului sau. “Nu am de unde sa stiu, el are si un program mai liber din cauza accidentarii. El poate sa revina in doua saptamini, in trei, inca nu se stie. Eu sper sa redevina acel Adi Mutu care a fost in prima saptamina in care am lucrat cu el la Petrolul. Stiu ca el vrea sa termine cu fruntea sus!”, a declarat tehnicianul Petrolului! Intr-un interviu acordat site-ului oficial al gruparii prahovene, Adrian Mutu a aparut cu buza sparta, imaginile confirmind partial conflictul in care ar fi fost implicat.