Mr.Bean s-a despartit de sotie dupa 23 de ani. Uite cum arata noua iubita!

9

Dupa o casnicie de 23 de ani, Rowan Atkinson s-a despartit de sotia sa, iar acum a fost vazut in compania altei femei, cu 27 de ani mai tanara.

Casatorit din 1990 cu Sunetra Sastry, cu care are doua fete, starul din Mr.Bean a trecut peste perioada mai neplacuta din viata personala, iar la sfarsitul saptamanii a fost surprins in compania altei femei, care este cu 27 de ani mai tanara decat el.

Rowan Atkinson a intalnit-o anul trecut pe actuala iubita, Louise Ford (31 de ani), cei doi jucand impreuna in piesa Quatermaine’s Terms. Cei doi au fost surprinsi in timpul unei sesiuni de shopping.Rowan Atkinson, 59, and Louise Ford, 31, have been spotted together several times in recent weeks

Imbracati lejer, cei doi au parut ca se simt foarte bine in timpul cumparaturilor pe care le-au facut pentru locuinta in care s-au mutat impreuna.

Cu toate ca pare foarte implicat in noua relatie, starul din Mr.Bean nu a renuntat sa poarte vereghieta, unul dintre motive fiind faptul ca nu-si doreste sa atraga atentia asupra vietii sale personale.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE!