Monica Gabor si Mr. Pink in America. Asa se comporta asiaticul cu ea in timpul liber!

13

Moni si Mr Pink au luat masa la un celebru restaurant italian din Beverly Hills, anunta wowbiz.ro.

Monica Gabor a fost extrem de discreta in ultima vreme. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu n-a mai venit in tara din toamna anului trecut, de la inmormantarea mamei sale iar de atunci nu s-a mai stiut nimic despre soarta ei.Primul a ajuns asiaticul, imbracat ca un milionar excentric (foto: photoland/wenn.com)

WOWbiz.ro a intrat in posesia unor fotografii exclusive, realizat cu doar cateva zile in urma in Beverly Hills, in care Moni ia masa cu Mr Pink. Poe Qui Ying Wangsuo, pe numele sau real si Moni au luat pranzul la o locatie de cinci stele din Los Angeles, un restaurant italian numit Il Pastaio, unde s-au intalnit cu Steve Aoki, un DJ din Miami cu origini japoneze care organizeaza o serie de petreceri exclusiviste la care sponsor principal este bautura Mr. Pink.Moni si-a asortat rochia eleganta cu geanta de firma si cu incaltamintea sport (foto: photoland/wenn.com)

Monica si Mr Pink au ajuns la restaurant separat. Primul a ajuns asiaticul, imbracat impecabil, exact ca un milionar excentric: complet in alb, cu capul acoperit cu o gluga de aceeasi culoare si cu o jacheta de piele. Wangsuo ramane totusi un tip religios, dovada faptul ca acesta se juca cu niste matanii pe care le muta dintr-o mana intr-alta.Moni a participat foarte putin la discutie (foto: photoland/wenn.com)

Apoi a ajuns romanca – imbracata in negru (semn ca inca mai poarta doliu dupa mama ei), cu o geanta scumpa pe bratul drept si cu o punga cu cateva cumparaturi in ea. Nelipsita pereche de ochelari care ii acopera aproape toata fata era pe pozitii, la fel cum se intampla si in tara.Aproape de neinteles, Moni a completat tinuta sobra cu o incaltaminte sport care pare rupta din alt film.Ei au luat masa cu un DJ (in mijloc) si cu inca un barbat (foto: photoland/wenn.com)

Cei doi s-au asezat la o masa pe terasa si au comandat, evident, cateva doze din bautura Mr. Pink. Moni s-a asezat in stanga lui Mr Pink si in timp ce barbatul a luat o atitudine dominanta, romanca a parut ca joaca rolul supusei, privind doar inspre masa, fara sa ridice capul si fara sa se bage aiurea in discutie.Moni a plecat impreuna cu Pink, in spatele DJ-ului (foto: photoland/wenn.com)

Impreuna cu artistul din Miami a fost prezent la discutie si un barbat, care la un moment dat a plecat si i-a lasat locul altuia. Dupa aproape o ora, toti s-au ridicat de la masa si s-au indreptat spre iesire. De data aceasta, Moni si Mr Pink au plecat impreuna, in spatele lui Aoki.