Momente emotionante pentru fanii serialului „O noua viata”

9

Joi seara, telespectatorii ACASA TV au urmarit cu emotie finalul primei telenovele muzicale romanesti, “O noua viata”. Ultimul episod a surprins si a incantat telespectatorii cu nunta desprinsa din povesti a Ioanei (Alina Eremia) si a lui Andrei (Dorian Popa).

Alina a imbracat pentru prima data rochia de mireasa: “Cand am imbracat rochia de mireasa, m-a incercat un amalgam de sentimente. Fericire, emotie, gandul ca in viitor ma voi revedea in aceeasi ipostaza. M-a incantat conceptul de rochie atipica. Acum am idee de ceea ce inseamna pregatirile pentru ceremonie, emotiile dinaintea nuntii si tremurul pe care oamenii il simt atunci cand isi depun juramintele. Pe parcursul acestor 4 ani frumosi, am plans cu Ioana, am ras, am trait o iubire la care oricine viseaza, care s-a concretizat la final cu o nunta ca in povesti.”

“Aceste secvente au fost unele dintre cele mai grele pentru ca am trait si emotia unui proiect aflat la final”, spune Dorian Popa.
Din 28 aprilie, ACASA TV va difuza “Spune-mi ca esti a mea”, cea mai noua productie marca Televisa cu Sebastian Rulli, Angelique Boyer si Luis Roberto Guzman in rolurile principale, iar triunghiul amoros promite sa aduca o poveste de iubire macinata de intrigi si rautati in fiecare zi, de la ora 20.30.