Moment important in relatia dintre Mila Kunis si Ashton Kutcher

4

Mila si Ashton sunt deja de doi ani impreuna si se pare ca au decis sa duca relatia la nivelul urmator.

Bat clopotele de nunta pentru cei doi indragostiti? Se pare ca da. Desi au dorit sa tina ascuns secretul fata de toata lumea, cei mai ageri paparazzi americani au surprins un moment care tradeaza intentiile Milei si ale lui Ashton.

Desi nu exista o declaratie oficiala a cuplului legata de acest subiect, publicatia E!Online sustine ca are o confirmare din partea unei surse din anturajul celor doi. Aceasta isi intareste afirmatia prin dovezi graitoare, cum ar fi faptul ca Mila a fost vazuta purtand un inel cu diamant pe inelarul mainii stangi.

Acestea nu sunt insa primele semne ale faptului ca Ashton si iubita lui sunt pregatiti sa isi uneasca destinele, anul trecut Mila Kunis fiind fotografiata pe strazile din Studio City, California, in timp ce cumpara un buchet de flori.

Atunci, atentia a cazut imediat pe mana stanga a vedetei, care gazduia un inel simplu, de aur, ce parea a fi mult asteptatul inel de logodna. Dupa saptamani de speculatii, s-a scris ca cei doi se vor casatori imediat ce Ashton va incheia divortul de Demi Moore.

Ashton si Mila au incercat, potrivit presei, sa ascunda marea veste de teama fostei sotii, care ameninta sa puna bete in roate in procesul de separare, din gelozie.

In noiembrie, divortul lui Kutcher de Moore s-a incheiat, iar 3 luni mai tarziu Mila a inlocuit inelul simplu, de aur, cu unul de diamant, ceea ce a creat o adevarata nebunie la Hollywood.