Mircea Badea, luat la misto de colegii de emisiune: “Oau, isi bat astia joc de mine!”

  3

  Mircea Badea a cazut in capcana colegilor sai de emisiune, care i-au facut o farsa ca la carte.

  De-a lungul intregii emisiuni de miercuri seara, Mircea Badea a anuntat ca va difuza pe post un mesaj primit de la fostul mare boxer Mike Tyson.

  Spre finalul emisiunii, Badea a difuzat mesajul.

  “Salut, fan al boxului! Sunt Mike Tyson. Sunt aici cu Carla (n.r. o colega a lui Mircea Badea) si ea vrea sa te sun ca sa iti spun sa ai o zi grozava. Asculta, nu sunt genul de om care sa iti spuna ce sa faci, dar ai o singura viata, asa ca fii sigur ca te bucuri de ea. Fa ceva ce iubesti cu adevarat sa faci. Am auzit ca iti place boxul. Asa ca de ce nu lasi totul si te apuci de box? Si suna-ti familia. Daca ai o familie de care esti apropiat, asta e o binecuvantare. Ma intorc la treaba, multumesc ca esti un fan atat de mare al meu. Sper ca mesajul acesta iti va lumina ziua”, spune Mike Tyson in clip.

  Din pacate pentru Mircea Badea, mesajul nu a fost decat o farsa facuta de colegii de la Antena 3.

  “Oau, fac astia de la Antena 3 misto de mine!!! Mesajul de la Tyson se acceseaza pe un site specializat si il poti personaliza cum doresti. Carla e o maestra si i-a iesit foarte bine”, a scris Mircea Badea pe Facebook, spre dezamagirea unora dintre fani si amuzamentul maxim al altora.

  1d2

  Sursa: gandul.info