Miranda Kerr filmata goala goluta. Filmuletul face furori pe internet!

8

Miranda Kerr este plina de surprize. Celebrul supermodel a acceptat provocarea de a fi imaginea unui cunoscut brand de echipamente sportive si de a aparea goala intr-un filmulet.

Miranda Kerr este obisnuita sa-si arate formele in cele mai sexy costume de baie si piese de lenjerie intima, avand in vedere ca este unul dintre cei mai apreciati ingerasi Victoria;s Secret. Totusi, nimeni nu se astepta ca aceasta sa fie protagonista unui filmulet comercial, in care se dezbraca atat de inhibitii, cat si de haine si isi arata corpul perfect.

Imagine a unui celebru producator de imbracaminte, incaltaminte si accesorii sport, Miranda Kerr a interpretat pret de 30 de secunde rolul unei tinere care dupa ce si-a facut antrenamentul de dimineata, s-a intors acasa, s-a dezbracat si a intrat in cabina de dus.

Fara sa-si dea seama, aceasta a uitat sa se descalte, tocmai pentru ca perechea de adidasi pe care o purta era incredibil de comoda.

 

„Atat de comfortabili, incat uiti ca esti incaltata cu ei.” este mesajul cu care supermodelul australian in varsta de 30 de ani incearca sa le convinga pe femei ca merita sa investeasca in incaltamintea sport confortabila.