Miranda Kerr este noua imagine H&M

6

Miranda Kerr a fost aleasa, in locul lui Gisele Bundchen, pentru a fi imaginea H&M, in campania internationala care va promova colectia de primavara – vara a marcii suedeze.

Alegerea Mirandei Kerr pentru campania de promovare coincide cu extinderea retailerului suedez in Australia si Filipine, unul dintre cele mai mari magazine H&M urmand sa fie deschis in Melbourne, informeaza contactmusic.com.

Prin inlocuirea lui Gisele Bundchen, Miranda Kerr are toate sansele sa treaca pe primul loc in topul celor mai bine platite fotomodele, alcatuit de revista Forbes, pe care Bundchen l-a dominat in ultimii sapte ani.

In topul revistei Forbes din 2013, Gisele Bundchen apare pe primul loc, cu castiguri de 27 milioane de dolari intre iunie 2012 si iunie 2013, in timp ce Miranda Kerr ocupa locul al doilea, cu castiguri de 4,46 milioane de dolari, in aceeasi perioada.

Miranda Kerr si-a incheiat recent contractul cu brandul rival, Mango, iar in prezent, este imaginea casei de bijuterii Swarovski si detine propria companie de produse de ingrijire a tenului, Kora Organics.

Miranda Kerr, in varsta de 30 de ani, este unul dintre cel mai bine platite top-modele ale momentului si a fost, pana de curand, unul dintre „ingerii” casei Victoria’s Secret. Top-modelul australian a fost casatorita trei ani cu actorul britanic Orlando Bloom si au impreuna un baietel, Flynn, nascut in ianuarie 2011.